Zoeken in 167 producten
Zoek
inklappen
 
Winkelwagen wordt geactualiseerd…


Over ons

Jewels 4 You is een knusse en gezellige winkel in Maastricht. Op weg van het Centraal Station naar de oude en authentieke binnenstad van Maastricht loopt u onmiddellijk tegen deze prachtige juwelierszaak aan. Jewels 4 You heeft een groot aanbod voor jong en oud en iedereen kan er terecht voor een persoonlijk en professioneel advies op het gebied van sieraden en horloges.

Dit grote aanbod, dat ook nog eens bijzonder veelzijdig is, is te danken aan de vele merken die bij Jewels 4 You in de etalages tentoongesteld zijn. Horloges vindt u onder andere van de merken Seiko, Pulsar en Jacob Jensen. Maar ook MVMT, Picto, Danish Design en TW-Steel vindt u hier volop terug. Wat betreft de sieraden is Jewels 4 You ook zeker goed vertegenwoordigd. Alliance, Zinzi, Mart Visser en Kobu parels zijn gerenommeerde merken wanneer het gaat om sieraden. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar parels, zilveren/gouden ringen, bedels, colliers of armbanden: bij Jewels 4 You vindt u het allemaal, prachtig opgesteld in glazen vitrines. Ook heeft deze juwelier luxueuze en echt unieke trouwringen van het merk Eclat voor toekomstige bruidsparen klaar liggen.

Wanneer u deze winkel bezoekt, zult u altijd tevreden de deur uitgaan. Want niet alleen het aanbod maakt dat u een goede aankoop doet, ook de service die er bij Jewels 4 You geboden wordt, is echt persoonlijk. De medewerkers hebben veel ervaring en kunnen u dan ook uitstekend adviseren op het gebied van mode en stijl. Ook kunt u hier terecht voor de reparatie van sieraden en tevens voor het wisselen van batterijen en horlogebanden, welke indien mogelijk direct wordt uitgevoerd. Ook voor het terugzetten van diamanten en briljanten op oudere sieraden. Bovendien biedt Jewels 4 You zelfgemaakte cadeaubonnen aan waarvan u zelf de tekst kunt bepalen. Ideaal voor een feestje of een bijzondere gelegenheid dus!

Voor een impressie van onze collectie kunt u terecht in onze vestiging in Maastricht, maar ook in de webwinkel. U kunt bij ons betalen via pin, maar ook contant, met creditcard of met onze persoonlijke cadeaubonnen. Verder kopen wij ook uw goud en zilver in, munten, penningen, horloges etc! Wegens dagprijzen kunt u voor meer informatie hierover even langskomen of bellen.

U kunt bij ons ook terecht voor het prikken van oorgaatjes.

MVG Jewels 4 You


 
De door u recent bekeken producten worden geladen...